Coordonator vanzari Lady’s – Job online la domiciliu

Job online la domiciliu – Lady’s Cosmetics ofera oportunitatea de a deveni coordonator de vanzari si de a obtine un venit suplimentar de pana la 2.000 lei lunar! Activitatea se desfasoara doar online si nu este nevoie sa fii prezent/a la birou. Poti desfasura activitatea din confortul domiciliului, in timpul unei calatorii sau chiar din vacanta. Fiecare coordonator de vanzari isi face propriul program. Poti alege sa lucrezi oricand, oricat si oriunde doresti.

lady's

Cum devii Coordonator vanzari Lady’s

Toti reprezentantii Lady’s Cosmetics pot sa isi creeze propria echipa de reprezentanti. Inscrierea ca reprezentant Lady’s Cosmetics este 100% gratuita, nu esti obligat sa plasezi comenzi sau sa achizitionezi diverse kit-uri. Dupa creearea contului de reprezentant, primesti automat un link personalizat de afiliere. Oricine se va inscrie folosind linkul tau personalizat, va fi distribuit automat in echipa ta. Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti link-ul tau catre potentiali reprezentanti iar Lady’s se ocupa de inscriere si informare.

 

Job online la domiciliuComision Coordonator vanzari Lady’s

Coordonatorul Lady’s primeste comision din vanzarile echipei sale pana la nivelul 4 asa cum este prezentant in imaginea alaturata. Vei primi 10% din valoarea comenzilor reprezentantilor tai inscrisi folosind codul/link-ul tau personalizat de afiliere. Daca reprezentantii tai isi vor dezvolta si ei echipe, vei primi in plus un comision de 5% din valoarea comenzilor echipelor reprezentantilor tai. Pentru reprezentantii inscrisi in nivelul 3, vei primi un procent de 2.5% din valoarea comenzilor acestora. Iar pentru nivelul 4, primesti un comision de 1.25%.

Lady’s Cosmetics ofera cele mai mari comisioane de pe piata cosmeticelor din Romania, intrecand cu brio Avon, Oriflame, Farmasi. Sistemul de afiliere si comisionare este usor de inteles si de folosit. Tot ce trebuie sa faci este sa distribui link-ul tau personalizat de afiliere si sa te bucuri de comision!

 

Cum iti dezvolti echipa de reprezentanti Lady’s

Lady’s Cosmetics ofera o gama variata de produse cosmetice de ingrijire personala, make-up, parfumuri si accesorii. Preturile produselor sunt cele mai mici de pe piata iar reprezentantii vor primi si o reducere de pana la 42% din comanda proprie. Dupa inscriere, reprezentantul va primi catalogul Lady’s gratuit la domiciliu iar prima livrare a comenzii este gratuita. Reprezentantii noi vor fi rasplatiti si cu cadouri de bun venit!

Este foarte usor sa atragi noi reprezentanti datorita tuturor acestor avantaje Lady’s Cosmetics. Tot ce va trebui sa faci este sa iti promovezi linkul de afiliere. Pentru a ajunge la cat mai multi potentiali reprezentanti, iti poti crea propriul website gratuit folosind WordPress.

Social media ofera foarte multe sanse de promovare gratuita. Posteaza cat mai des ofertele Lady’s si share-uieste linkul de afiliere. Iti pot creea gratuit o echipa de reprezentanti Lady’s postand pe contul tau de Instagram, Facebook, TikTok.

Incepe acum sa castigi cu Lady’s!

 

Facebook
Facebook
Instagram