Oferte Lady’s Cosmetics – descopera noutatile Lady’s Cosmetics pentru primavara 2023! Preturile afisate mai jos sunt valabile pentru comenzile care beneficiaza de 42% discount. Inscrie-te acum gratuit ca reprezentant Lady’s Cosmetics si bucura-te de ofertele Lady’s!

reprezentant lady's

Obtine un look fresh cu doar 3 produse Lady’s Cosmetics!

Baza de machiaj pentru ochi Prime ‘n Hold va mentine fardul de pleope pe toata durata zilei. Aplica baza de machiaj Isabelle Dupont pe pleoapa superioara tapand usor. Dupa aplicarea bazei, poti folosi gelul dermatograf pentru ochi. Pensula te va ajuta sa obtii un look elegant sau casual in cateva secunde! Pentru finalizarea look-ului, aplica Mascara pentru Volum Rythm pe genele de pe pleoapele superioare. Este recomandat sa eviti supraincarcarea genelor si accentuarea genelor de pe pleaopele inferioare pentru a nu obtine efectul de spider eyes.

 

ladysObtine un look perfect pentru primavara 2023!

Anul acesta se poarta nuantele electrice, calde si stralucitoare. Lady’s Cosmetics ofera reprezentantilor sai noul fard de pleoape Wise Metals la doar 14 lei! Fardul de pleoape are textura unei pudre fiind usor de aplicat. Folosit peste baza de machiaj Prime ‘n Hold va rezista pe toata durata zilei pentru un look fresh.

 

 

 

reprezentant lady'sSet machiaj sprancene

Sprancenele poti schimba total aspectul unei persoane in functie de forma lor. In 2023, se poarta sprancenele voluminoase cu o forma potrivita formei fetei. Exista insa multe persoane care au sprancenele subtiri iar folosirea diverselor produse cosmetice pentru cresterea parului, nu dau mereu roade. Setul de machiaj pentru sprancene Lady’s Cosmetics la doar 19 lei te ajuta sa iti conturezi perfect sprancenele si sa obtii un look uniform.

 

Facebook
Facebook
Instagram